Camping Key Europe


Camping Key Europe

Camping Key Europe


Hvorfor campingrådet (CR):
Campingpladser der ønsker at blive godkendt ved Campingrådet, skal leve op til nogle bestemte krav i forbindelse med de stjerner de er godkendt til.
I den forbindelse er der en konsulentordning, som campingpasset er med til at betale.

Campingpladserne vælger selv om de vil godkendes, og campisterne kan være sikker på en ensartet og høj standard på de godkendte campingpladser.

Det koster ikke campingpladserne noget at være godkendt af Campingrådet.

Campingrådets regnskab er ikke offentligt.

Med länk: Campingrådet

De campingpladser som ikke ønsker, at blive godkendt af campingrådet, vil der ikke blive stillet krav om fremvisning af campingpas. Disse campingpladser kaldes ogsåde frie Campingpladser”, og der findes en hjemmeside hvor du kan finde de frie campingpladser – Med länk: Med länk: De frie Campingpladser


Camping Key Europe(CKE):
Camping Key Europe afløser de hidtidige Camping Card Scandinavia og Camping Card International i Danmark.

Det er muligt, at købe campingpasset på den første campingplads, du kommer på, samt på de fleste lokale turistkontorer og prisen i 2013 udgør ca. kr. 120 inklusiv forsendelse og ekspeditionsgebyr.
Hvis du skal overnatte en enkelt nat på en campingplads i et af de nordiske lande, kan du nøjes med at købe et Transitpas til 35 kr.
Camping Key Europe kan også bestilles direkte på Campingrådets hjemmeside.

Campingpasset skulle havde den fordel, at du har alle dine pasdata i campingpasset. Det bør derfor være lettere at tjekke ind på campingpladserne, og skal således ikke aflevere dit almindelige pas på campingpladsen.

Camping Key Europe (CKE) er et samarbejde mellem forbrugerorganisationer som f.eks. ADAC, ANWB, DK Camping Klub, DCK, DCU, FDM samt mange andre campingorganisationer i Europa. Kortet accepteres i alle europæiske lande.

Campingpladser i Danmark samt forbrugerorganisationer, der er medlem af Campingrådet er med i ordningen/betingelserne vedrørende det nye campingpas (Camping Key Europe). F.eks er DCU, TopCamp, DKCK, FDM, DCK, BTN, Friluftsrådet samt DK-CAMP medlem af campingrådet. Camping Key Europe (CKE) Kortet gælder for hele familien med hjemmeboende børn under 18 år.

Den forsikring der er knyttet til campingpasset, dækker skader overfor 3. person, hvor egen ansvarsforsikring ikke dækkes eller haves. Det vil sige har du selv en ansvarsforsikring, og den omfatter skadedækning går den forud for for Camping KEY´s forsikring.

Skaden eller ulykken skal have fundet sted inden for en campingplads område eller under en aktivitet, der overvåges af en leder og er arrangeret af campingpladsen. Husk skadesanmeldelse skal altid foretages over for lejrchefen. Din evt. erstatning for udgifter sker ud fra det beløb, som ville være udbetalt, såfremt du som tilskadekomne var registreret under det sociale sikringssystem i et europæisk land. Evt. erstatning ydes kun for udgifter, der opstår inden for Europa, Tyrkiet og Marokko.

Betingelserne for Camping KEY Europeforsikringkan læses i dette link:

Med länk: Camping Key Europe forsikring
Kommentarer

Camping Key Europe — 1 Kommentar

  1. En vigtig information om forsikringendet er jo ikke alle der læserdet med småt” han:

    Forsikringen træder i kraft, når kortindehaveren checker ind og betaler lejen. Dækningen fortsætter derefter under resten af opholdet.

    Det vil altså sige at forsikringen kun gælder i de (sjældne) tilfælde hvor der forudbetales.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*