Prófun á Þvottur vörur WaxEr einhver munur á gæðum á vörum?, og verð?

þvo, voks af campingvogn har stor betydning for vedligeholdelsen af din campingvogn. Veturinn óhreinindi skal þvo burt eins og heilbrigður eins og tryggja vernd gegn óhreinindum og þörunga.

Der findes mange gode produkter til vask samt pleje af campingvogn. Vi foretager en test af forskellige vaske produkter, produkterne er ikke sponsoreret, og testen er ikke kommerciel.

Prófun á þvo og umönnun vörur

Test af vaske produkter


En god vask og voks
En god vask og voks udmærker sig ved at give en super skum-effekt, selv ved små mængder. Hvorfor er god skumeffekt vigtig for en vask og voks eller shampoo ?. En høj skum-effekt sikrer, at din vask og voks eller shampoo fjerner skidt, olie og vejsnavs nænsomt- uden at ødelægge din lakforsegler eller voks. Vask og voks bør være let at skylle af samt neutral i PH værdi.


Test
Testen bliver foretaget på aluplade på en ca. 2 år gammel campingvogn, som ikke er blevet vasket siden efteråret 2014, det vil sige ca. 5 måneder siden over en vinterperiode.

Testprodukterne bliver vask og voks produkter fra Camp-clean, Ren Fritid, Alaska autoshampo med voks og MAXI3.

Generelt er de nævnte priser som oplyses på denne side vejledende udsalgspriser, som alle kan findes på internettet.

Billede inden test

Billede inden test

Skum effekt efter påfyldning af vand i spand:
Camp system voks shampoo, Ren Fritid, Alaska autoshampoo med voks og MAXI3 præsterede alle gode god skum effekt vurderet ud fra skum i spanden efter på fyldning af vand, dog var Camp system voks shampoo en anelse bedre. Efter sem. 10 minutter var skum effekten næsten ens, dog igen en anelse bedre ved brug af Camp system voks shampoo.

Skumeffekt ved vask:
Camp system voks shampoo, Ren Fritid, Alaska autoshampoo med voks og MAXI3 var alle gode at arbejde med, dog havde Camp system voks shampoo mere skum effekt ved vask.

Fjerne skidt, olie og vejsnavs:
Camp system voks shampoo, Ren Fritid, Alaska autoshampoo med voks og MAXI3 leverede alle et godt resultat. Alaska autoshampoo med voks som er det billigste produkt, præsterede samme slutresultat som Camp system voks shampoo og Ren Fritid.

Lakforsegler og superpolish:
Der blev først vasket med Maxi3, hvorefter Camp System´s lakforsegler blev anvendt på det ene areal og Superpolish på det andet areal.
Begge produkter præsterede et godt resultat, Camp System´s lakforsegler er tyndflydende og let at påføre samt efterpolerer. Ultra Glozz Superpolish er tyktflydende og mere besværligt at arbejde med.


Bedst i test
Shampoo med voks:
Hvad angår shampoo med voks vinder Camp System´s produkt, produktet er en anelse bedre at arbejde med, og virker som et overbevisende produkt.


Bedste køb
Shampoo med voks:
Bedste køb er Alaska autoshampoo med voks som koster ca. kr. 20,- fyrir 1 lítra, hvilket er meget billigt i forhold til Camp System voks shampoo som koster kr. 125,- (1 lítra), og Ren Fritid som koster ca. kr. 135,- (500 ml). Ovennævnte priser er vejledende priser fundet på nettet.


Hvordan og hvornår
Du kan med fordel anvende Alaska autoshampoo, og inden campingvognen tages brug efter vinterhi anvendes en lakforsegler. Bedste slutresultat samt bedste beskyttelse af campingvogens lak er, at du anvender en lakforsegler mindst 1 árlega, efter vask af din campingvogn – Möguleg. inden du anvender campingvognen igen efter vinterhi.Biologisk Let Nedbrydelig

Stort set alle vaske produkter til campingvogne, og biler i Danmark erbiologisk let nedbrydelig”, selv den billige shampoo til campingvogn/autocamper fra Biltema til ca. kr. 30,- fyrir 1 lítra. Selv gearolie kan være biologisk let nedbrydelig 🙂 , se link: Link: biologisk let nedbrydelig gearolie

Ofte vil det stå på selve flasken, at det erbiologisk let nedbrydelig”, og hvis det ikke er tilfældet, kan du ofte finde oplysningen i sikkerhedsdatabladet. Det handler om lejeprodukterne skal opfylde bestemmelserne i EF forordning nr. 648/2004 om biologisk nedbrydelighed af vaske- og rengørings midler (Vask og plejeprodukterne skal opfylde bestemmelserne i EF forordning nr. 648/2004 om biologisk nedbrydelighed af vaske- og rengørings midler). Fremgår det ikke af den flaske du køber kan det måske skyldtes producenten ikke finder det nødvendigt at reklamerer for produktet erbiologisk nedbrydelighed”.


Sikkerhedsdatablade
Der findes sikkerhedsdatablade via internettet på næsten alle de oplyste produkter.


Produkter set via internettet til nedenstående vejledende udsalgspriser
Nedenstående priser er blot for at nævne nogle, samt for give et overblik over priser på de forskellige produkter. Priserne er vejledende udsalgspriser, set via internettet:

varanPris
Ren Fritid - þvottur og Vaxandi

Kan købes i de fleste campingbutikker - Kan fortyndes helt op til 50 sinnum
kr. 134,95 (500 ml)
Camp_Clean - þvottur og Vaxandi

Kan købes i de fleste campingbutikker - Kan fortyndes helt op til 50 sinnum
kr. 125,- (1 lítra)
Alaska Autoshampoo med voks

getur flett. købes hos Bilka, Harald-Nyborg - Kan fortyndes helt op til ? sinnum
kr. 20,- (1 lítra) - Bedste køb jævnføre test
MAXI 3

Kan købes hos flere byggemarkeder samt vi internettet - Maxi 3 er et universal rengøringmiddel som er meget velegnet til campingvogne - Kan fortyndes helt op til 50 sinnum
kr. 89,- (1 lítra)
Shampoo til campingvogn/autocamper

getur flett. købes hos Biltema - Kan fortyndes helt op til 20 sinnum
kr. 29,90 (1 lítra)
PROX Voks Shampoo

Kan fortyndes helt op til 50 sinnum
kr. 99,50 (1 lítra)


Join atkvæði!

Sjá eftirfarandi atkvæðisrétt niðurstöður – Yfir 6.000 brugere af caravan-mover.dk har bidraget med forskellige afstemninger:
varanniðurstöður Wash, Vax og aðgát vara
Ég nota Alaska þvo og vax32.54%
Ég nota neitt annað en framangreindum vörum18.25%
Ég nota Pure Leisure - þvottur og Vaxandi22.22%
Ég nota Camp_Clean - þvottur og Vaxandi12.7%
Ég nota sjampó með vax og Vaxandi / Veiðimenn aðskilja5.56%
Ég nota sjampó ÁN vax og Vaxandi / Veiðimenn aðskilja3.17%
Ég notar sjampó frá Biltema4.76%
Ég nota prox Wax sjampó0,79%NB. Þú getur líka prentað CE þinn. athugasemd / upplifa neðst á síðunni.


Testen er ikke kommerciel!


Sjá viðeigandi tengla:
Link: Viðhald Caravan
Link: Vinterklargøring af Campingvogn.


Skildu eftir skilaboð

Netfangið þitt verður ekki birt. Nauðsynlegir reitir eru merktir *

*